Laila Rylant Wabi Sabi Coach

Wabi Sabi Coach Laila Rylant

Wie is jouw Wabi Sabi Coach?

Als ik mezelf met één woord moet omschrijven als coach is het “ervaringsdeskundige”.
Het leven heeft me heel wat uitdagingen op mijn pad gebracht, van dichtbij en van een beetje verder af.

Door de “Wabi Sabi” filosofie  kan ik de schoonheid in imperfecties waarderen, groei ik nog elke dag en kan ik ook echt genieten van de “rollercoaster” die het leven soms echt kan zijn.

Met de focus dus op het positieve, maar zéker niet bang om de mindere kantjes te benoemen en er mee aan de slag te gaan. Zo net buiten mijn comfortzone.

Dat brengt mij het evenwicht om als onderneemster, als jouw coach, als mama van 3 (Jules-Lola-Pipa), als partner van Johan en vooral als oplossingsgerichte “ik” het leven met een grote glimlach te vieren.

Want je moet de vlaggetjes tenslotte wel zelf ophangen!
Hieronder vertel ik je aan de hand van de diverse coaching een beetje meer over mezelf.

Lees hieronder meer over mij aan de hand van de diverse coaching die ik aanbied.

 

1. Life coach

Het “ideale plaatje” wat mijn eigen gezin vaak nu lijkt, is zeker geen weerspiegeling van het gezin waar ik uit kom. De echtscheiding van mijn ouders, het veel te vroeg afscheid nemen van belangrijke mensen in mijn leven, het gemis van ouders (ook al zijn ze er nog wel) heeft me gemaakt tot wie ik nu ben.

Het zorgt ervoor dat ik zelf nog elke dag bezig ben met helen, dat ik heb geleerd dat wrok je niet vooruit helpt, dat je niet iets kan krijgen van iemand als het er niet in zit. Dat het ok is om bepaalde noden bij anderen te zoeken. En dat vriendschappen een warme thuis zijn.

Vriendschappen met heel diverse kenmerken, waarden en dus ook met heel wat verschillende mensen. Mensen die mij een warm hart toedragen, en ik hen uiteraard ook.

2. Loopbaan coach

De sprong in het diepe, van kinderverzorgster in loondienst naar zelfstandig ondernemer samen met mijn man ruim 13 jaar geleden was een hele spannende! Zo startten we met  Ambrosia Design met het maken van brievenbussen. In 2020 voelde ik dat daar mijn “vuurtje” niet meer van ging branden.

Ik volgde diverse coach opleidingen bij Coach Clinic en startte juni 2021 met Wabi Sabi Coaching. Dit voelde als thuiskomen. Mijn passie, mensen helpen, en oplossingen aanreiken is nu mijn job!

We worden geconditioneerd dat we idealiter van 9 tot 5 werken, en dan net dat wat we gestudeerd hebben. Dat is in mijn geval de meest beperkende overtuiging die me tegenhield.

Tot ik UPW volgde bij Tony Robbins en mijn ogen open gingen en ik dus wel voor mijn droom durfde kiezen! Loopbaangewijs de beste beslissing ooit!

3. Burn-out coach
Vaak krijg ik van vrienden te horen dat ik wat meer op de rem moet staan, of niet zo veel hooi op mijn vork moet nemen. Uit bezorgdheid waarschuwen ze me, vanwege de burn-out ervaringen die ze hebben gehad.

 

Ik krijg meer energie als er “druk” is en kan dan ook net beter schakelen en krijg dan ook veel vlotter alles gedaan. De burn-out energie is me dus niet bekend.

Wél voel ik wanneer ik even moet rusten en daar ken ik geen schaamte rond. Als ik ’s avonds laat heb doorgewerkt.

Dan kan ik de dag nadien ook erg genieten van een meditatie met een powernap of middagdutje erachter aan.

4. HSP coach
Als je aan een HSP-er denkt die in de zetel zit onder een dekentje omdat hij te veel prikkels krijgt, dan ga je mij zeker niet zien zitten.

Als Indigo HSP-er surf ik heel de dag op prikkels en krijg ik net meer energie van al die vibes die op mij af komen. Als ik mezelf goed bescherm tegen “negativiteit” kan ik ook echt de wereld aan.

Bovendien heb ik een “buikgevoel” wat ik al eens omschrijf als “mijne glazenbol”.  Als ik dat buikgevoel laat spreken, aanhoor en er ook naar handel krijg ik onvoorstelbare dingen klaar.

Doe ik dat niet, dan ben ik gegarandeerd weer een levensles rijker! En dat heeft dan ook zo moeten zijn.

5. Wandel coach
Tijdens de eerste lock-down ben ik gestart met een wandelgroepje. Eerst en vooral omdat Corona kilo’s niet aan mij besteed waren maar vooral omdat ik zelf nood had om er even tussenuit te zijn en ik merkte dat vele vriendinnen ook die behoefte hadden.

Daarbovenop hadden we allemaal ook de behoefte om eens goed te ventileren over wat er allemaal gebeurde in een wereld die echt op zijn kop stond.

Het helende effect van de natuur, de stilte, het ongedwongene maakte dat boosheid, verdriet met vele tranen, moeilijke beslissingen of twijfels zachter werden, en op het einde van het pad was er ruimte om te “zijn” en te “ademen”.

Heerlijk dus!

6. Caravan coach
Diep vanbinnen heb ik een reizigersziel, wat maakt dat ik mezelf een nomade voel van tijd tot tijd. Samen met mijn man heb ik een sterk verlangen om te reizen met onze kinderen.

De wijde wereld in, op ontdekking naar andere culturen, warme oorden, avontuur. Wanderlust is ons op het lijf geschreven.

Wildkamperen is iets te veel “back to basic” voor mijn lijf. Daarom hebben we een oude De Reu Casbah gerenoveerd. Hierin wil ik jullie laten kennismaken met “onbekende” thema’s voor jou met of zonder je partner of met je vriendengroep.

Want samen op reis “leer je jezelf én de andere” kennen.

Nog meer weten over Laila of over Wabi Sabi Coaching?

Bel ons op 0496 50 29 26 of mail naar info@wabisabicoaching.be